Argeş: Incendiu la o hală din Căţeasca, în apropierea autostrăzii A1; un angajat, rănit uşor

Peste 35 de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni după-amiază la Căţeasca, la o hală în care erau depozitate acetonă şi răşini poliesterice, iar un bărbat în vârstă de 22 de ani, angajat în hală, a fost rănit uşor în timp ce încerca să stingă focul, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Hala, situată în apropierea autostrăzii A1, în zona kilometrului 94, a ars pe aproximativ 60 de metri pătraţi, a precizat ISU Argeş.

Cei peste 35 de pompieri intervin cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, cu o autospecială CBRN, la locul incendiului fiind prezent şi un echipaj SMURD.

Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului, care a fost localizat.

Conform ISU Argeş, bărbatul de 22 de ani, un angajat care a vrut să stingă incendiul, a suferit arsuri superficiale pe mâini, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. AGERPRES/(AS - autor: Cristina Matei, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)